ja_mageia

A DunaCent Kft-nek a mai napon nem áll fenn tartozása az EMFESZ Kft felé, sőt, az EMFESZ Kft. tartozik a DunaCent Kft-nek.

GázCent - DunaCent Kft.

Szeretettel köszöntjük a DunaCent Kft. Gázkereskedelmi Ágazatának honlapján!

A DunaCent Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő társaság, melynek Gázkereskedelmi Ágazata 2009. november 2-án alakult. Társaságunk a Magyar Energia Hivatal 706/2009. számú határozatával 2009. november 30-án kiadott földgáz-kereskedelmi működési engedéllyel rendelkezik.
2010. július 1-től 250 millió m3-t értékesítő földgázkereskedő cégként távfűtőműveket, villamos energia termelő erőműveket látunk el.
Vezető munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a gázbeszerzés, illetve gázértékesítés területén.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, üzleti kapcsolatunk révén csökkenteni tudják a földgázkiadásaikat, ezzel is növeljék versenyképességüket. A társaság ipari fogyasztói nem pusztán földgázt vásárolnak cégünktől, hanem komplett energetikai szolgáltatást kapnak: a mai magyarországi földgáz piac működésével összefüggő valamennyi tapasztalatunkat a beruházásoktól kezdve a legkisebb gázmolekuláig.
Mint minden kereskedőnek, számunkra is fontos az értékesítési volumen növelése. Azonban elkötelezettek vagyunk a környezettudatos energiafelhasználás és a környezetvédelem iránt is.
Bízunk abban, hogy a jövőben egyre több piaci szereplővel alakítunk ki együttműködést.

 

DunaCent Kft. Gázkereskedelmi Ágazat

2010 GázCent - DunaCent Kft. A tartalomváltoztatás jogát fenntartjuk.
Design: www.gauss.hu