ja_mageia

There are no translations available.

Értesítjük Önöket, hogy 2010. október 5-től a DunaCent Kft. csoportos ÁFA alannyá vált, ennek következtében az adószámaink megváltoztak.

Kirobbant Emfesz ügy kapcsán
There are no translations available.

A DunaCent Kft-nek a mai napon nem áll fenn tartozása az EMFESZ Kft felé, sőt, az EMFESZ Kft. tartozik a DunaCent Kft-nek.

Nem áll fenn tartozása az EMFESZ Kft. felé – és a DunaCent Kft felé sem - az EMFESZ Kft. által megnevezett folyamatos szolgáltatást nyújtó  távhőszolgáltatóknak és más társaságoknak.

Az EMFESZ Kft -től az általa megnevezett jogviszonyban október 1-jét követően a DunaCent Kft. a szolgáltatást nem vette igénybe. Néhány nap erejéig, akkor is előrefizetéssel történt szállítás a DunaCent Kft-nek külön megállapodás alapján. Az EMFESZ Kft. által megnevezett egyéb társaságok felé pedig a hivatkozott jogviszony alapján szolgáltatás részéről nem történt. A Dunacent Kft. kénytelen megjegyezni, hogy az EMFESZ Kft. a kettejüket érintő jogviszonyt illetően a sajtóban konkrétabb adatokat és intézkedéseket tesz közzé ahhoz mérten, mely lényegi információcserét a DunaCent Kft-vel és az általa nevesített társaságokkal egyáltalán hajlandó volt folytatni.

 A Dunacent Kft. nem ismeri azt a jóhiszemű érdekérvényesítési jogi eszközt, mely abban nyilvánul meg, hogy már teljesített követelések ismételt kikényszerítése érdekében – egyébként üzleti titkok szükségtelen és öncélú felfedésével – harmadik személyek felé megkereséseket intéznek.

 

 

DunaCent Kft. Gázkereskedelmi Ágazat

2010 GázCent - DunaCent Kft. A tartalomváltoztatás jogát fenntartjuk.
Design: www.gauss.hu